Ben 

van Wisselingh

 

Drums.

 

 

Ben heeft het slagwerk in zijn bloed zitten en heeft de afgelopen 35 jaar in div. formaties gespeeld, van R&R, blues-, tot countrymuziek. Voor OTR is Ben ook geen nieuw gezicht. In de periode 2009 tot 2014 was Ben de drummer van OTR en sinds kort weer terug op het oude nest om samen met de andere topmuzikanten van OTR weer een avondvullend programma neer te zetten waar de mensen als vanzelf van de stoel afkomen en gaan dansen.

Emil

Noothout

 

Gitaar

 

 

Gitaar in OTR vanaf het onstaan van de band.

Begon zijn loopbaan midden seventies in een schoolbandje. Speelde daarnaast nog o.a. in een Stones coverband, basgitaar in een melodieuze rockband  en pedalsteel in een countryband.

Bert

Suttorp

 

Piano/ orgel.

 

 

Ruime ervaring in diverse bands en als begeleider van o.a. Andrew Brown.

Is overigens ook te boeken als pianostemmer (>40 jaar, o.a. Wisseloord studio's). 0653581397 (shameless plug, hahaha!)

 Anneke van Riet

 (en nee, zij staat nog niet op de foto)

  Zang

 

 

Bio komt er aan.

 

 

Nico 

Perk

 

Basgitaar

 

 

Basgitarist Nico is al vanaf de oertijd van de Rock&Roll een echte liefhebber. In Off the Record kan hij zich al meer dan twintig jaar prima uitleven door niet alleen de snaren te beroeren, maar ook regelmatig de zanger te ondersteunen met backing vocals. Ook weet hij regelmatig wat minder bekende, maar daarom niet minder leuke Rock&Roll nummers op te duiken in zijn onuitputtelijke archief.