Ben 

van Wisselingh

 

Drums.

 

 

Ben heeft het slagwerk in zijn bloed zitten en heeft de afgelopen 35 jaar in div. formaties gespeeld, van R&R, blues-, tot countrymuziek. Voor OTR is Ben ook geen nieuw gezicht. In de periode 2009 tot 2014 was Ben de drummer van OTR en sinds kort weer terug op het oude nest om samen met de andere topmuzikanten van OTR weer een avondvullend programma neer te zetten waar de mensen als vanzelf van de stoel afkomen en gaan dansen.

Emil

Noothout

 

Gitaar

 

 

Gitaar in OTR vanaf het onstaan van de band.

Begon zijn loopbaan midden seventies in een schoolbandje. Speelde daarnaast nog o.a. in een Stones coverband, basgitaar in een melodieuze rockband  en pedalsteel in een countryband.

Bert

Suttorp

 

Piano/ orgel.

 

 

Ruime ervaring in diverse bands en als begeleider van o.a. Andrew Brown.

Is overigens ook te boeken als pianostemmer (>40 jaar, o.a. Wisseloord studio's). 0653581397 (shameless plug, hahaha!)

Natasha Lee

 

 

Zang

 

 

De muzikale roots liggen in Nieuw Zeeland. Haar vader was zanger en sologitarist. Broer is drummer. Ze begon met zingen en piano toen ze 4 was in de kerk. In Nederland zangles bij Frans Limburg, Manuela Toorenburgh (opera), recent bij Jeanneke van Buul (Nationale Opera) en Paul Honigh (rockabilly Honey Bob) gitaarles). In een coverband gezeten met Wout Bijker (Deep River Quartet). Soul&rock&blues&funk&rock&roll en meer, is o.a. beinvloed door klassieke muziek via haar oma. Niks is Natasha teveel, passie, gevoel voor muziek en entertainment is de  drive in haar leven!!!

,

Nico 

Perk

 

Basgitaar

 

 

Basgitarist Nico is al vanaf de oertijd van de Rock&Roll een echte liefhebber. In Off the Record kan hij zich al meer dan twintig jaar prima uitleven door niet alleen de snaren te beroeren, maar ook regelmatig de zanger te ondersteunen met backing vocals. Ook weet hij regelmatig wat minder bekende, maar daarom niet minder leuke Rock&Roll nummers op te duiken in zijn onuitputtelijke archief.