Van links naar rechts:

Emil Noothout

Gitaar/zang.

Gitarist in OTR vanaf het ontstaan van de band.

Begon zijn loopbaan midden seventies in een schoolbandje. Speelde daarnaast nog o.a. in een Stones coverband, basgitaar in een melodieuze rockband  en pedal steel in een countryband.

Ben van Wisselingh

Drums.

Ben heeft het slagwerk in zijn bloed zitten en heeft de afgelopen 35 jaar in div. formaties gespeeld, van R&R, blues-, tot countrymuziek. Voor OTR is Ben ook geen nieuw gezicht. In de periode 2009 tot 2014 was Ben de drummer van OTR en sinds kort weer terug op het oude nest om samen met de andere topmuzikanten van OTR weer een avondvullend programma neer te zetten waar de mensen als vanzelf van de stoel afkomen en gaan dansen.

Bert Suttorp

Piano/ orgel.

Ruime ervaring in diverse bands en als begeleider van o.a. Andrew Brown.

Is overigens ook te boeken als pianostemmer (>40 jaar, o.a. Wisseloord studio's). 0653581397 (shameless plug, hahaha!)

Nico Perk

Basgitaar/zang.

Basgitarist Nico is al vanaf de oertijd van de Rock&Roll een echte liefhebber. In Off the Record kan hij zich al meer dan achtentwintig jaar prima uitleven door niet alleen de snaren te beroeren, maar ook regelmatig de zanger te ondersteunen met backing vocals. Ook weet hij regelmatig wat minder bekende, maar daarom niet minder leuke Rock&Roll nummers op te duiken in zijn onuitputtelijke archief.  

Flor Sae 

Zang.

Florine Saeroon ook bekend als Flor Sae, zangeres van de soul blues formatie ‘Bluez Vibe’, is onze leadzangeres.

 

Afgelopen 38 jaar heeft ze in diverse formaties gespeeld waarin ze geen enkel genre uit de weg ging. In navolging van Ben van Wisselingh maakt zij haar rentree bij OTR. 

John

Roadmanager.

John regelt optredens, en is betrokken bij alles wat bij een optreden komt kijken.