Ben 

van Wisselingh

 

Drums.

 

 

Ben heeft het slagwerk in zijn bloed zitten en heeft de afgelopen 35 jaar in div. formaties gespeeld, van R&R, blues-, tot countrymuziek. Voor OTR is Ben ook geen nieuw gezicht. In de periode 2009 tot 2014 was Ben de drummer van OTR en sinds kort weer terug op het oude nest om samen met de andere topmuzikanten van OTR weer een avondvullend programma neer te zetten waar de mensen als vanzelf van de stoel afkomen en gaan dansen.

Emil

Noothout

 

Gitaar/zang

 

 

Gitarist in OTR vanaf het ontstaan van de band.

Begon zijn loopbaan midden seventies in een schoolbandje. Speelde daarnaast nog o.a. in een Stones coverband, basgitaar in een melodieuze rockband  en pedal steel in een countryband.

Bert

Suttorp

 

Piano/ orgel.

 

 

Ruime ervaring in diverse bands en als begeleider van o.a. Andrew Brown.

Is overigens ook te boeken als pianostemmer (>40 jaar, o.a. Wisseloord studio's). 0653581397 (shameless plug, hahaha!)

Nico Perk

 

 

Basgitaar/zang

 

 

Basgitarist Nico is al vanaf de oertijd van de Rock&Roll een echte liefhebber. In Off the Record kan hij zich al meer dan achtentwintig jaar prima uitleven door niet alleen de snaren te beroeren, maar ook regelmatig de zanger te ondersteunen met backing vocals. Ook weet hij regelmatig wat minder bekende, maar daarom niet minder leuke Rock&Roll nummers op te duiken in zijn onuitputtelijke archief.  

 

Anneke van Riet

 

 

Zang 

 

 

Mijn naam is Anneke van Riet (nickname Ankey)

Al tientallen jaren ben ik in meerdere formaties actief geweest als zangeres. Muziek zit in mijn genen, mijn moeder was in de 50er jaren een bekende zangeres en bespeelde ook meerdere instrumenten. Het muziekgenre dat mij altijd getrokken heeft was 50er en 60er jaren. Bij de laatste formatie ben ik 15 jaar zangeres en leider van de band geweest maar door mijn verhuizing van "het Gooi" naar de "Zaanstreek" is de band opgehouden

te bestaan. Gelukkig heb ik nu mijn plaats gevonden bij OTR en ik voel mij hier weer op mijn plek. Ik vind de Rock&Roll periode maar ook de Country en Blues style bij mij passen en hoop dit nog vele jaren uit te kunnen oefenen.